Når tavshed ikke er guld

Efter flere hundrede læserbreve nåede jeg til en erkendelse af, at du lige så godt kan tjene penge på skriveriet ved at skifte fokus. I stedet for at skrive i medier, som gav anonyme tilsvininger er jeg nu begyndt at tjene penge ved at skrive præcis det samme – denne gang på egne blogs garneret med bannerreklamer og Google Adsense.

Du kan gøre det samme!
Uanset om du er bedst til at skrive eller tale, kan du også tjene penge på at skabe din egen blog ud fra din helt egen interesse og hobby. Du kan skifte mellem tekst, video og lyd – alt sammen med øget trafik til følge når du lærer nogle simple regler for hvordan du tiltrækker dig flere besøgende.

En ferie til Kreta blev for et par år siden en del af bonussen for den indsats jeg gør, og opsparingen er positiv — både på kort og langt sigt. Du kan gøre præcis det samme. De fire værktøjer du har brug for finder du her:

  1. bloggen ”SEO for begyndere
  2. bloggen ”Tjen penge på nettet – i din fritid
  3. e-bøgerne Tjen penge online og Sådan tjener DU penge på bannerreklamer

Vi er alle ramt af krisen det seneste års tid, og derfor har jeg lavet et specialtilbud til bloggens læsere som giver jer mulighed for at gøre præcis det samme. Det tilbud finder du lige her: www.blunck.dk/specialtilbud.

Leave a Response