Du KAN tjene penge online – uden at tage pungen op af lommen

Du kan tjene penge online – uden at tage pungen op af lommen. Det er muligt, men ikke nødvendigvis det optimale.

Hvis du gerne vil skrive en blog, kan du sagtens få din egen blog online, ganske gratis. Se blot enkelte af disse blogs jeg allerede har oprettet på www.blogger.com:

På disse blogs har jeg lidt Adsense, og på enkelte har jeg lidt bannerreklamer. Ingen af ovenstående er blandt mine bedste indtægtskilder. Det har flere årsager. På den gratis model har du ikke samme mulighed for at justere dine temaer som du har på denne blog du her læser artiklen på.

Det visuelle kan således godt have mangler på den gratis platform, men omvendt skal du så heller ikke holde øje med nye versioner af blogsoftwaren som du skulle hvis du skulle styre det hele på dit eget domæne. Men for og imod vil der altid være både fordele og ulemper ved at vælge en løsning frem for en anden.

Det JEG vil anbefale dig
Hvis du er i tvivl om et bestemt emne “betaler sig”, vil jeg så ganske afgjort anbefale at tage chancen ved at starte din blog på blogger.com-platformen. Du kan altid flytte bloggen til dit eget domæne, hvis det bliver en topscorer.

Hvis du søger på ordet vitser på Google ser du, at min blog med gode vitser har en ottendeplads. Til tider ligger den helt oppe på en sjetteplads. Jeg har været MEGET doven med hensyn til at opdatere denne blog, og derfor har den potentiale til at score langt højere når jeg husker at indsætte vitser en måneds tid frem ad gangen.

Jeg kender mine fejl, og jeg giver gerne tips og ideer til hvordan du undgår disse fejl. Du skal huske at vedligeholde dine projekter, og husk at prioritere hvor vigtige de er for dig. Sæt en prioriteringsliste op, og hold dig til listen når du skal vælge hvor energien skal bruges henne.

Hvor meget kan du tjene?
Hvis du er nybegynder kan du lynhurtigt komme op på at tjene mindst en tusse om måneden. Det kræver at du holder øje med de bannerreklamer der tilbydes gennem de netværk jeg anbefaler i min e-bog “Sådan tjener DU penge på bannerreklamer“, ganske som du også kan hente to gratis prøvekapitler af “Tjen penge online“.

Den sværeste tusse er ALTID den første. Når først du er kommet op over dette niveau begynder du at få en vis fornemmelse for branchen, og så er resten simpelthen ren leg. Du kan opnå at blive selvstændig mens du passer dit faste arbejde. Betal gerne den ekstra skat, og glæd dig bagefter over, at du kan komme i gang uden den store startkapital (og risiko) som mange andre må ofre for at komme i gang med en selvstændig tilværelse hvor du selv styrer din arbejdstid.

Spørgsmålet er bare: hvorfor venter DU på at komme godt i gang?

Leave a Response