WordPress forbi version 2.9

Jeg var faktisk lige før jeg var ved at blive irriteret over WordPress. Da version 2.9 udkom viste det sig nemlig, at mit eksisterende webhotel ikke havde en mySQL der var opdateret. Det vil sige, at det var den såmænd. Jeg havde indtil flere versioner af mySQL til rådighed.

Problemet var bare, at denne blog oprindeligt var tilknyttet en mySQL database i version 4.0.1, og da version 2.9 af WordPress udkom var det nødvendigt at have en mySQL version som minimum opfyldte version 4.1.

Med andre ord: opgraderingen af WordPress fejlede, og jeg var nødt til at geninstallere version 2.8.6.

Det ændrede sig nu, for nu blev jeg enig med mig selv om, at når nu version 2.9.2 af WordPress var udkommet, så var det nok på tide at opgradere.

Mine erfaringer med at opgradere vil du kunne læse om, og det vil være relevante hvis du f.eks. en dag skal skifte webhotel. Det skriveri vil jeg tilbyde ganske gratis til dem som køber WordPress Unleashed videokurset.

Dette tilbud gælder KUN for dem som køber WordPress Unleashed, for ellers skal du købe den rapport jeg nu skriver om emnet. Da videokurset i forvejen er en rigtig god investering – den koster kun 47$ – så er der tale om en god mulighed for all-round viden du bagefter kan gøre dig til ekspert på når du har læst rapporten. 🙂

Leave a Response