Brugte du krisen fornuftigt?

Brugte du krisen fornuftigt — i forhold til at samle, sortere, revidere og integrere nye planer? Eller faldt du i søvn under krisen?

Det bedste du kan gøre er at forberede dine blogs, dine salgssider, dine podcasts og videocasts, så du er klar her når krisen vender. Flere tegn peger i positiv retning, omend der naturligvis også stadig er mange ting der KUNNE gøres, men ikke bliver gjort af den siddende regering.

Som entreprenør er det vigtigt at handle under de forudsætninger der eksisterer, og ikke drømme sig til en virkelighed som alligevel aldrig kommer. Dine resultater skal nemlig stå mål med den indsats du bruger, og de bedste resultater får du når du sejler imod strømmen.

Hvis du kun gør som alle andre bliver resultaterne middelmådige. Når du er unik på enten Facebook eller Twitter så kan du nå længere, og skabe dig et skarpere brand. Men har du så brugt tiden på at skærpe dit brand?

Fortæl gerne i kommentar-feltet hvad DU har opnået her i krisen. På forhånd tak for dine kommentarer.

Leave a Response