Jo, der kommer stadig indlæg, men…

Jeg er blevet stillet spørgsmålet om denne blog dør ud, og til det kan jeg kun sige: nej. Der vil lejlighedsvis komme indlæg, men de vil nok udkomme lidt mindre regelmæssigt på dansk end tilfældet før har været.

Hvis du tilmelder dig via RSS kan du stadig få gavn af at læse det jeg skriver her på den danske blog. Men du skal ikke forvente en masse indlæg her på bloggen på dansk. Indtil videre har jeg nemlig valgt at satse på både det engelske og franske marked. Det gør jeg med disse blogs:

Så kan det godt være nogle bliver fornærmede, men jeg vil hellere være ærlig. Jeg trænger til at få mine artikler ud på engelsk og fransk — det sidste sprog særlig fordi jeg selv kan mærke, at jeg er blevet lidt rusten af ikke at bruge sproget regelmæssigt.

Det er nemlig en ting at læse bøger på et sprog, og så noget helt andet at bruge sproget aktivt. Da jeg opdagede, at der var en nærmest ikke-eksisterende niche på det franske marked, kom ideen lynhurtigt, at den chance måtte jeg tage.

Jeg er klar over nogle bliver kede af beslutningen, men I må altså selv i gang. Jeg har lavet flere e-bøger (hvoraf én er helt gratis, nemlig “Tjen flere penge nu end du nogensinde før har gjort“), og dette materiale vil forblive tilgængeligt.

De fleste artikler vil også stadig være at finde her på domænet omend enkelte af de længere artikler flyttes. Du vil enkelte steder se, at det er samme titel der er her på bloggen, men at der – når du klikker på titlen – står, at artiklen er flyttet. Det skal du ikke lade dig skræmme af. Indholdet skal læses af folk, og jeg håber virkelig at jeg på denne måde kan medvirke til at få gjort endnu flere interesserede i at tjene penge online.

For dem som stadig undrer sig over beslutningen kan jeg kun sige, at jeg er nødt til at prioritere min tid og min energi bedst muligt. Det gælder om at bruge tiden dér hvor læserne er. Det danske marked er et område hvor mange læser men hvor kun ganske få handler aktivt på det de får at vide. Sådan ER det bare. Hvis det var anderledes – eller bliver det i fremtiden – er bloggen stadig til stede, og så er det jo bare at fortsætte der hvor jeg nu slap.

Håber du vil vedblive med at tjekke artikler via RSS. 🙂

Leave a Response