At nogen vil tjene på ulykken på Haiti

Det er SKAMMELIGT at nogen vil tjene på ulykken på Haiti ved at lave falske websites for at lokke penge ud af folk. Heldigvis tyder det på, at der ikke endnu er dukket nogen danske sites op, men alligevel!!

Der er godt nok et ordsprog der lyder: “Den enes død, den andens brød”, og spøgefuldt kan man sige, at det i særlig grad gælder for bedemænd. 🙂

Spøg til side. Hvis ikke du kan tjene penge på en ærlig måde, så vil jeg absolut anbefale dig at finde på noget andet at lave. Den ulykke ved jordskælvet på Haiti fortjener så absolut alles medlidenhed og hjælp.

Men i disse tider er hjælpen et underligt begreb. Der er nemlig på forhånd givet beløbsstørrelser i flere af reklamerne der p.t. kører. Enten 100 eller 150 kroner. Ikke at det er nogen formue at ofre på at hjælpe andre. Men alligevel. Hvorfor skal den enlige mor, som har tømt sparegrisen ikke også have lov til at donere 77,50 hvis det er det beløb hun kan undvære?

Et godt ordsprog er nemlig: “Mange bække små giver også en stor å”, og det er i særlig grad også sandt i den slags situationer.

Faktisk er jeg så berørt af denne ulykke, at jeg har bestemt mig for, at hvis du køber e-bogen Tjen penge online inden søndag, så vil jeg donere HALVDELEN af omsætningen fra nu og indtil søndag til Læger uden grænser.

Så på denne måde kan du BÅDE hjælpe dig selv, men også Læger uden grænser. Køb e-bogen nu, og husk at gøre det senest søndag for at dit køb også kan være med til at gøre en forskel på Haiti.

Leave a Response