Afsløring: stor ændring i Adsense

Dagens helt store afsløring er en stor ændring i Adsense, som sikkert er gået forbi de fleste. Lad os se om du opdager ændringen.Kan du se ændringen?

Nu står der “dagens forventede indtjening”, men er det sandt?

Hvis du nu har 4 klik i løbet af den første time efter “det nye adsense-døgn” starter, så kunne du FORVENTE 96 klik i løbet af hele dagen, og cirka 20 gange det du allerede har akkumuleret under “Adsense til indhold” i yderste venstre kolonne…

Men nu er det altså forventet indtjening, og ikke en fast indtjening. Bliver spændende at bemærke hvornår det begynder at påvirke dags- og månedssaldi. Det er enhver skeptikers erkendelse, at ændringer som regel har en årsag, og den store ændring i Adsense kan synes som en detalje for nogle. Men jeg tror ikke på de gode intentioner fra Googles side. Hvis de ændrer noget er der nok en grund til det.

God weekend til alle. 🙂

Leave a Response