Os med TDC eller Vi med TDC?

Det generer mig voldsomt at se hvor ukritiske mange firmaer er i forhold til deres reklameafdelinger. Sætningen: “Os med TDC kan netop nu…” er fuldkommen forkert. Gramatisk ukorrekt, og super-irriterende når det betænkes hvor intolerante vi danskere normalt er hvis en nydansker kommer til at sige “et bil” i stedet for “en bil”…

Det talte sprog har altid været en del friere end det skrevne, men alligevel er det forbavsende så meget vi har ændret på sproget i de seneste årtier.

For at sige det ligeud: vi ender med at miste hele grundlaget for vores sprog, hvis ikke vi snart begynder at formulere os rigtigt.

Den ene fadæse efter den næste rammer TDC. Hvorfor skulle der laves en ny optaget-tone, som bagefter viste sig ikke at fungere sammen med enkelte mobiltelefoner? Nu “Os med TDC” garneret med det overdrevne naturist-par hvor manden evindeligt taler i mobil.

TDC har ikke høje tanker om sine kunder, så for konkurrerende selskaber måtte der være et interessant marked… 🙂

Leave a Response