Du KUNNE undgå stress

Du kunne undgå stress, hvis du lærte at genkende signalerne, og hvis du var parat til at gøre noget ved sagen. Når arbejdet hænger dig langt ud af halsen, så må du træffe en AKTIV BESLUTNING om at forandre fremtiden, hvis du mener næste år skal være anderledes end det forrige.

Meget ofte er det svært for folk at tænke i nye baner. De kan være nok så trætte af bestemte ting, men det gør intet ved det. Du kunne undgå stress, hvis du ændrer denne adfærd. Faktisk er der rigtig mange, som bare venter på, at en anden viser vejen før de selv tør gå nye veje.

Dog kan det godt undre, at folk ikke SELV starter processen. Ganske som mange læser denne blog, men ikke nødvendigvis gør spor ved det. De er bange, nervøse, mistroiske eller noget helt fjerde, som er med til at afholde dem fra at se tingene i et nyt perspektiv.

Faktisk vil jeg sige det på denne måde: hvis DU er tryghedsnarkoman, så skal du heller ikke begynde på et sådan projekt. Men hvis du er parat til at opdage alle de gode ting ved at få mere tid og energi i dit arbejde, så skal du begynde at arbejde med ting du selv synes er sjovt.

Uanset om det er et chaufførjob du ikke gider mere, eller du keder dig ved kassearbejde, så KAN du ændre kurs. Her i landet har vi så mange tilskuds- og efteruddannelsesordninger, at det reelt er et spørgsmål om at bestemme sig for at kunne komme i gang. Det betyder ikke, at det pr. definition vil være “nemt” for alle, men hvorfor ikke gøre forsøget?

Hvad er det værste der kunne ske? At du fik mere energi, inspiration og motivation… Som jeg andre steder har skrevet, så er Pernille Melsteds bøger “Find din passion” og “Udlev din passion” gode nøgler til at blive motiveret til at se forandringer i et nyt perspektiv — nemlig at du KAN undgå stress ved at genfinde glæden ved at finde dén vej der inspirerer og motiverer dig. Sådan er passion nu engang. Når du først brænder for noget, så er det noget sjovere at arbejde med.

Held og lykke.

Leave a Response