Hvad er “billigt”, og hvad er “dyrt”?

Hvad er “billigt”, og hvad er “dyrt”? Har du stillet dig selv dette spørgsmål? Har du tænkt nærmere over dit eget perspektiv i forhold til priser?

Hvis nu jeg kan sælge dig en e-bog til 149,- som kan få dig til at tjene MINDST 10.000,- det første år, er e-bogens pris så fair? Jeg har skrevet præcis en sådan e-bog, og den hedder Tjen penge online. Du kan sågar hente de første to kapitler ganske gratis før du køber e-bogen. Du kan se hele indholdsfortegnelsen, og intet er skjult.

Nogle sammenligner med prisen for en bog i en boghandel, men dér er der ikke altid værdi for pengene. I boghandelen finder du nemlig de bøger forlagene synes om, og det er ikke altid et spørgsmål om kvalitet der afgør hvad der kommer i trykken. Det handler mere om indtjening — set med forlagets perspektiv. Der er mange gode bøger der afvises hvert eneste år fordi et forlag ikke tør udgive en bestemt titel. Sådan var det f.eks. også med Linux engang. I dag kan du finde tonsvis af bøger om emnet. Kig blot på Saxo eller Amazon…

Det samme kan siges om software. Når folk hører, at et bestemt program koster 4 eller 5 tusinde, så synes de at “det er dyrt!” Men har du tænkt over den timeløn du selv ønsker at få? Hvis du sparer 20% af dit tidsforbrug ved at bruge et bestemt program, hvor få timer skal der så til før du for længst har tjent mere end du vil have sparet ved at spare dig for anskaffelsen? Læs lige dén igen… Der skal nemlig ikke så meget til, før en udgift på 5.000 er givet godt ud når du kan løse flere opgaver fordi programmet virker, ikke sandt?

Derfor skal du tænke på den VÆRDI du får ved tingene frem for, at forsøge at spare dig rig…

Det er sådan du begynder at tjene penge online! 🙂

Leave a Response