Få indhold på din blog til SPECIALpris

Nu kan du få indhold på din blog til SPECIALpris hvis du benytter dig af årets efterårstilbud. Jeg skyder hermed 14 dage af hvor du kan købe 10 artikler med en længde på hver 7-800 ord, som er søgeoptimeret helt efter de nøgleord og det emne du ønsker. Du kan således få ti artikler du kan kaste på din egen blog eller din egen hjemmeside, og derved komme godt i gang med at skabe noget indhold på din blog.

Der er flere indlysende fordele for DIG ved at benytte dig af dette tilbud:

  1. Du behøver ikke nævne hvem der har skrevet dem. Du kan sågar selv benytte din egen identitet, og derved gøre brug af indholdet.
  2. Du får et pludseligt boost i indhold på din blog, og du kan vælge at udgive f.eks. to eller tre pr. uge, og får derved godt spredt indhold hele vejen udover hele måneden.
  3. Artiklerne er lige til at kopiere og indsætte i dit kontrolpanel på WordPress. Formatering med fed tekst, kursiv, punktopstilling m.v. er ganske GRATIS.
  4. Du får et varieret indhold på din blog med en professionel stil. Endda til under halvdelen af normalprisen
  5. Du kan have artiklerne inden for en uge fra jeg har modtaget betalingen via Ewire
Kunne det blive bedre?
Præcis som du ikke troede tilbuddet kunne blive bedre, så lægger jeg en bonus med til de første 20 der køber. De får både e-bogen om bannerreklamer og e-bogen “Tjen penge onlineganske gratis med i købet.

Du kan, med andre ord, få masser af god læsning mens du venter på jeg knokler dine artikler færdigt.

Så ka’ det vist heller ikke blive bedre, vel?
Det kan det nu alligevel, for hvis du køber min artikelpakke synes jeg også du fortjener den sidste helt specielle bonus. Jeg udgav i 2006 kursusmateriale med titlen “ONLINE INDTJENING – Trin for Trin” som stadig sælges for 500,- på Lulu.com. Materialet er stadig hyperaktuelt om emnet affiliate marketing, og jeg synes da du fortjener disse bonuser fordi du leger med i dette års efterårstilbud.

Men HUSK én meget vigtig ting: tilbuddet gælder KUN til den 15. november 2009 kl. 23:59. Derefter er både bonuser og artikelpakker en saga blot. Så er det tilbage til normalprisen…
PS: Husk at skrive en e-mail adresse i betalingsinfo-feltet så jeg både kan sende bonuser og artikler frem til det rigtige sted.

PPS: Jeg har udsat fristen for tilbuddet i erkendelse af krisen, så alle får chancen til og med den 2. december. Derefter er det slut.

Leave a Response