Tjen penge på at Twitte til hinanden

Twitte til hinanden er titlen på Britt Malkas nye e-bog om Twitter. Det er en super e-bog som med sædvanlig lys stil fortæller dig alt det du har brug for at vide, hvis du gerne vil godt i gang med at bruge Twitter. Du kan endda tjene penge på at sælge den når du selv har læst den. Det får du altsammen mere at vide om når du har købt og læst e-bogen.

Hvis ikke du er med på Twitter-bølgen endnu, så har du nu chancen for at komme godt fra start — uden at skulle kunne engelsk før du kan lære at bruge mediet rigtigt. Twitte til hinanden giver dig nogle superfriske tips til hvordan du får flere der følger dig på Twitter.

Hvor Joel Comms bog “Twitter Power” til tider blev en smule langtrukken med eksempler der mest relaterede til det amerikanske marked, så er det lykkedes for Britt at skabe en kortfattet og genial e-bog om emnet. Simpelthen lækker og letlæst, og bagefter følte jeg mig i hvert fald meget inspireret af læsningen.

Det er simpelthen den e-bog du fortjener. Glæd dig selv, og find glæden ved at bruge Twitter ved at læse Twitte til hinanden. Som altid en super titel, og har du en gang læst en af Britts bøger så ved du hvad jeg mener.

Jeg ville ønske e-bogen var skrevet før jeg var begyndt. Jeg kunne have undgået mange begynderfejl. Så tusind tak til Britt for en super titel.

Fordelene er indlysende:

  • Du lærer at bruge Twitter rigtigt fra starten af.
  • Du kan tjene penge på at videresælge Twitte til hinanden
  • Du finder ikke nogen bedre e-bog om emnet noget sted på dansk. Min garanti til dig.

God læselyst. 🙂

Leave a Response