Tjek spamfolderen hvis du bruger EuroAds

Du skal huske, at tjekke spamfolderen hvis du bruger EuroAds bannerreklamer. I hvert fald hvis dit spamfilter er SPAMfighter. Jeg er begyndt at teste SPAMfighter i forhold til Thunderbird, og resultaterne er foreløbigt meget positive. Dog ryger EuroAds åbenbart i filteret lige p.t., og det skal jeg lige have kigget på….

Som de fleste husker, så har jeg jo skrevet e-bogen Sådan tjener DU penge på bannerreklamer, og i den forbindelse er netop EuroAds én af de mange kilder jeg selv bruger.

Da jeg således opdagede denne fejl tænkte jeg at bloggen måtte være et godt sted at opdatere kunder som følger mine skriverier så I kan få det optimale ud af jeres tjek af e-post. Der er jo ingen grund til at gå glip af gode kampagner alene fordi man ikke lige får tjekket sin Spam-mappe, vel? 🙂

God arbejdslyst med bannerreklamer. 🙂

[Opdatering den 19/11-2017: Fredag den 17/11-2017 kom der en mail, der fortalte, at Euroads var gået konkurs. Se skærmdump herfra: https://plus.google.com/u/0/+HenrikVBlunck/posts/fHbRQdLPey1]

Leave a Response