Hvor meget er inspiration værd for dig?

Hvor meget er inspiration værd for dig? Har det overhovedet nogen værdi for dig? Glædes du ved at blive inspireret og motiveret? Eller irriteres du over, at andre er mere motiverede end du selv er? Tør du åbne for mulighederne ved at få mere inspiration ind i din hverdag?

Hvis du er som mange andre, så er du måske – inderst inde – en smule “bange” for succes. Som om det skulle være forkert, at du kan få succes når andre fejler…

Har du nogensinde tænkt over hvor fjollet det egentlig er, at skulle have dårlig samvittighed over, at tingene lykkes? Det er da til alles fordel at tingene KAN lykkes. Du kommer kun til at betale mere i skat fordi du tjener flere penge. Men er der mon noget galt i at tjene penge?

Ikke spor! Faktisk tværtimod. Det er til alles fordel hvis vi alle gør ting som vi er glade for. Når jeg kan motivere og inspirere andre bliver jeg da gladere end hvis jeg ikke gør nogen forskel. Det gælder uanset om det er i forhold til coaching, på denne (og andre) blog(s) eller hvor som helst hvor jeg ellers kommer i kontakt med andre mennesker.

Men faktisk irriterer nogle menneskers passivitet mig en smule. Når de undrer sig over hvorfor jeg har megen energi og et godt humør, så er der naturligvis en GRUND til det. Jeg bestemte mig for lang tid siden for, at jeg IKKE ville lade andre diktere hvordan jeg skulle se på tilværelsen. Når JEG havde lyst til at gøre A, så skulle det ikke være andre der skal diktere om jeg burde gøre B eller C. Jeg vil gerne BEGRUNDE hvorfor jeg helst gør A, men jeg skal ikke “undskylde” for at jeg vælger A frem for B eller C. Dertil er livet for kort.

Så næste gang du spørger dig selv hvorfor du egentlig ikke er motiveret og inspireret, skulle du måske bestemme dig for, at gøre noget ved sagen. Begynd inspirationen ved at lære af os andre. Brug det i dit eget liv – både privat og på arbejdspladsen. Dine kolleger vil straks opdage forandringen…

Held og lykke med inspirationen. 🙂

Leave a Response