Brug Lance Tamashiro-metoden

I dag skal vi som en af de sidste artikler i serien om at bygge links kigge på “Lance Tamashiro-metoden”…. “Hvad er nu det for noget?”, tænker du muligvis.

Før jeg besvarer dette skal jeg beklage, at jeg ikke skrev endnu mere i denne måned. Vores datter blev indlagt til observation, og skal tilbringe det meste af denne uge sammen med moderen på Holbæk sygehus. Den slags ændrer en del ved den generelle planlægning, og derfor blev månedens tema en anelse kortere end planlagt. Det skal jeg nok tage revanche på senere på året…. 🙂

Lance Tamashiro gjorde engang noget genialt efter jeg havde skrevet en blog-artikel han godt kunne lide. Han lavede simpelthen en YouTube-video GANSKE GRATIS. Den skal du lige se for at kunne følge med i tankegangen i denne artikel:Det smarte han gjorde var at skabe et indhold som placerede ham i bloggerens bevidsthed. Med denne metode vidste han, at det var meget sandsynligt denne video kom med i artiklen (eller i kommentarerne), og at der derved var andre som ville opdage den indtil da relativt ukendte Lance Tamashiro. Han lavede senere et samarbejde med PHP-guruen Robert Plank med basis i præcis denne metode.

Jeg kunne ikke lige finde produktet til salg længere hos Robert, men det var knaldhamrende godt. De iblandt jer som selv har fulgt Robert Plank kender det garanteret også. 😉

Anyway, at opbygge links på denne måde ER tidskrævende, men det er til gengæld MEGET effektivt. Jeg har for første gang ramt 100 visninger af selvsamme video ved at bruge Lance Tamashiro-netoden. Videoer har for mig altid været en udfordring, men jeg synes da selv jeg er ved at blive bedre til lyssætning m.v. Optagelser om natten skal man helst undgå, og jeg skal nok lære at bruge skærmklip lidt bedre implementeret i mine videoer. Alt dette har jeg lært fordi jeg LYTTER til jer, som kommer med feedback…

Men brug Lance Tamashiro-metoden. Den virker.

PS: Skal nok prøve at skrive lidt mere om linkbuilding inden næste måneds tema… 🙂

Leave a Response