Fra min første artikel til nu

Da jeg i min første artikel “Det handler om at tjene penge” fra 6. februar 2007 fokuserede på formålet med bloggen, så er der sket meget siden dengang. De ord jeg skrev på daværende tidspunkt er mindst lige så gyldige i dag. Kan du huske hvad jeg skrev? Stensikkert ikke, men jeg vil lige fokusere på dette indlæg som lille mellemrum mellem artiklerne om links.

Jeg skrev:

Det handler om at tjene penge
Det handler ikke om drømme alene. Viljen til at blive rig er én ting – det at gøre indsatsen for at bevæge sig hen mod målet noget ganske andet.
Det indser de fleste såmænd. Det skorter bare ufatteligt på viljen og lysten til at gøre en indsats for sig selv. Det skyldes til dels det sociale sikkerhedsnet der eksisterer her i landet, men også det faktum at mange faktisk har det ganske udmærket. Det skulle man umiddelbart tro var godt.

Dovenskab – ikke hér!
Du finder bare ikke sympati for dovenskab hér. Bloggen har til formål at give tips til hvordan du kan tjene penge online – i din fritid. Det er ikke det eneste sted du kan finde den slags informationer. Vi er flere i branchen. Jeg henviser gerne folk til andres blogs og hjemmesider – men anbefaler kun dem jeg kan stå inde for.
Er der nogensinde en kontakt og/eller et link, der viser sig at tilhøre en fusker, så hører jeg meget gerne fra dig, for så fjernes linket straks. Det er uden diskussion et område hvor der er mange fuskere. Jeg har bestræbt mig på kun at bevare det materiale, der virkelig er godt, og håber du vil sætte pris på den slags ærlighed. Jeg forestiller mig at disse begreber ikke er fremmede for min målgruppe, og afslutter derfor med et varmt: velkommen! 🙂
Der er meget mere på vej. Lige nu er jeg i gang med at pille ved designet. Du kan trygt regne med, at siden vil ændre sig i de næste timer. Derefter er det bare at blogge videre…

Den store forandring siden 2007 er især, at i dag fokuserer mange på små mini-sites der skal sælge deres produkter, og så blogs. Den egentlige hjemmeside udvikler sig ikke alle steder. Faktisk ser de fleste hjemmesider forbavsende ens ud. De få der laver ændringer høster også frugterne. Jeg tilbød faktisk i artikel nr. 2 et GRATIS kursus i webdesign, som du kan hente ved at læse artiklen “Hvordan man bygger sit websted

Hvilke frugter høster folk når de opdaterer deres hjemmesider?
Som jeg har været inde på i mine artikler hvor jeg har annonceret opdateringer til blogsoftwaren WordPress, så er søgemaskinerne VILDE med opdateret indhold. Når du opdaterer din WordPress får du nye datoer på godt 700 filer på én gang. Det gør alle andre der opdaterer deres blog-software også, men hvorfor ikke være MED i kampen for at tjene penge online?

Der er ingen tvivl om, at vores sociale net har gjort mange passive, men på den forkerte måde. Du kunne sagtens tjene passiv indkomst, men det kræver en forudgående handling. Mens vi var på ferie i Frankrig i sommers tjente jeg også passiv Adsense- og bannerindkomst. Men jeg havde også skrevet en del artikler på forhånd. Logik for burhøns, kunne man sige… 🙂

Det VÆSENTLIGSTE punkt som adskiller blogning fra alle andre former for indtjening er, at du kan tjene penge på ALLE dine artikler HELE TIDEN. De første artikler tjener jeg STADIG penge på her to-et-halvt år efter jeg skrev dem. Du aner ikke hvor folk finder links til dine artikler, men én ting er sikkert: folk er nysgerrige.

Faktisk vil jeg give dig et lille tip som jeg selv er ved at implementere: ved at skabe et bibliotek med links til dine bedste artikler kan du faktisk generere en masse EKSTRA trafik til dine sider, og hvorfor ikke benytte lejligheden til BÅDE at rense ud, og opdatere indholdet, når det rent faktisk kan gøre, at du kan komme til at øge din indtjening væsentligt?

God arbejdslyst. 🙂

Leave a Response