Yderligere om linkbuilding

I fortsættelse af fredagens artikel “Den bedste måde at opbygge links” skal vi tale lidt mere om det at opbygge links. Vi kiggede på det at komme med kommentarer, at opbygge links via opslag på f.eks. News, at få sine links på relevante blogs og hjemmesider m.v.En ting vi endnu ikke har talt om er linkbuilding iblandt en kreds af folk som gerne vil skabe fælles fordele for sine links. Nogle skaber “simple” strukturer i en trekant hvor A linker til B som linker til C. Der er mange flere muligheder. Hvis I f.eks. er fem til syv mennesker så er der langt flere kombinationsmuligheder.

Fem personer: 4*3*2*1 = 24 kombinationer
Syv personer: 6*5*4*3*2*1 = 720 kombinationer

Med andre ord: du behøver ikke have ret mange mennesker med for at kunne lave nogle spændende gensidige links. Når A linker til C, som linker til G, som linker til B, som linker til F, som linker til D, som linker til E, så bliver det knap så gennemskueligt som hvis linktrafikken altid kun går fra A til B, og videre til C, ikke sandt?

Men udover dette, så skal du heller ikke kimse af StumbleUpon hvor du kan fortælle en del om hvad du bedst kan lide på internettet. Jeg har i starten af året fokuseret mere på både Twitter og Facebook end på StumbleUpon, men der er muligheder, og jeg vil bruge det langt mere end før når jeg “surfer” på nettet. Særligt fordi ens profil også kan fortælle andre hvad jeg egentlig anbefaler, samtidig med at det giver relevante +/- stemmer i forhold til KVALITETEN på hjemmesiden.

Onsdag kigger vi nærmere på linkbuildingens “skjulte” nøgle. Noget mange overser når de linker. Glæd dig til onsdagens artikel. 🙂

Leave a Response