Hvordan du FÅR links ganske gratis

Der findes mange metoder. Jo mere kreativ du er, jo bedre. Men én ting mange overser er deres signatur. Det gælder både i fora, på nyhedsgrupper, i e-mails og alle mulige andre steder. Du bør oprette et helt bestemt sted, som du derefter bruger som enkeltstående sted hvor du husker at holde links opdaterede — for mit vedkommende lige her: http://blunckmeister.googlepages.com/.

Nogle vil indvende, at det ligger på et andet domæne. Nogle kan ikke lide Google Pages, andre kan bedst lide at have det på deres egen server etc. Gør som du selv foretrækker. Men derfor kan du alligevel lige så godt få lidt inspiration til hvordan det OGSÅ kan gøres.

Når du har noget der er relevant for et emne på f.eks. et forum, så brug dit link. Giv folk en chance for at komme med tilbagemeldinger. Udover at Google indekserer mange sider på forskellige fora, så er der også de mennesker som kan bibringe dig en masse information om dine sider. Altsammen medvirker til det væsentlige, nemlig at skabe en interesse om dine sider. Derfra kommer trafikken.

Du KAN også betale dig frem til at få links flere steder, men du bør være meget opmærksom på prisniveauet for det du præsenteres for. En eller anden ligegyldig blog som ikke engang henvender sig til dit publikum er næppe noget sted at betale for. Du vil i hvert fald alligevel ikke ramme noget der har med dine ønskede nøgleord at gøre.

Mere om links i morgen. 🙂

Leave a Response