Hvad kunne du bruge nicherne til?

Du stiller muligvis dig selv spørgsmålet om hvad du kunne bruge nicheideerne til, som du fik i løbet af august. Der var mange gode ideer som kunne inspirere til din helt egen niche du kunne koncentrere dig om. Prøv at søge på Google efter “tjen penge niche” eller “tjen penge online niche” (uden gåseøjne)… Jeg fik profileret tanken om nicher, og håber at have givet dig noget inspiration.

Hvis du gerne vil have en samlet oversigt over de nicher jeg præsenterede for dig i løbet af august måned, så kommer her en liste over nicherne:

 1. Nichen angst, panik, stress
 2. Nichen six pack abs
 3. Nichen solceller
 4. Nichen veganermad
 5. Nichen tandblegning
 6. Nichen frugtkurve
 7. Nichen hundeluftning
 8. Nichen alternative vielser
 9. Nichen lær et sprog
 10. Nichen smoothies — en niche med mange sjove muligheder hvor du både kan hjælpe overvægtige til at lære at værdsætte sunde blandinger, men også en niche som nærmest inviterer til gode billeder, og måske også brugerdeltagelse hvis du gør det rigtigt…
 11. Nichen skilsmisser
 12. Nichen at sætte mål i livet
 13. Nichen dit eget rygestop
 14. Nichen hold folk unge
 15. Nichen forsikringer — en niche hvor meget tekst står med småt, men hvor du netop kan åbne folks øjne for mulighederne for at spare rigtig mange penge.
 16. Nichen havearbejde
 17. Nichen frimærker og samlinger — en niche for specialister med gode muligheder for Adsense med specielle twists når du rammer et godt betalt nøgleord.
 18. Nichen gode børnetips — her kan du virkelig dele dine erfaringer med børn sammen med andre forældre.
 19. Nichen haveudstyr & vedligeholdelse — en niche med gode muligheder for bannere med reklame for magasiner for gør-det-selv manden samt alle muligheder for at fordybe sig inden for sin hobby. Findes der noget bedre end at gøre sin hobby til sit erhverv? 🙂
 20. Nichen varmetips — emnet er brændende varm, og nichen ligger godt i svinget her op til miljøkonferencen. Der er allerede mange gode historier du kunne bringe inden for denne niche.
 21. Nichen bilkøb — med mulighed for at tjene lidt på at skabe f.eks. en portal om det at købe bil eller en mulighed for at skrive om positive oplevelser med bestemte forhandlere. Lave en positiv blog om denne niche.
 22. Nichen sociale medier — både hvordan du selv bruger sociale medier, men måske også nogle vejledninger som kan inspirere andre til at bruge et socialt medie mere effektivt. Denne niche har, som alle andre nicher, mange muligheder
 23. Nichen din specielle ferie

Hvad vil du bruge nicheideerne til? Hvis du er som de fleste, så gør du måske intet. Jeg kan ikke tvinge dig til at handle. Jeg kan fortælle dig, at du KAN komme til at tjene penge på enten Adsense eller bannerreklamer på dine sider inden for din niche, men jeg kan ikke tvinge dig til at efterprøve det. Hvis du ikke ønsker at tjene penge online, så er det dit valg. Så længe du ikke fortæller hvad du ønsker kan jeg ikke hjælpe dig specifikt. Til gengæld kan jeg skifte mellem månedlige temaer, og derved håbe, at jeg i nogle måneder får endnu flere i gang end i andre, som måske kræver en større indsats.

Så jeg håber ikke du holder dig tilbage. Hvis du har en tilbagemelding er du mere end velkommen til at komme med en kommentar. 🙂

PS: Hvad denne måned kommer til at handle om finder du ud af i morgen… 🙂

Leave a Response