Niche 21: bilkøb

Dette kan være en meget spændende niche ud fra flere vinkler. Du kan vælge den juridiske vinkel, hvor du fokuserer på hvilke ting både sælger og køber skal huske at få med i et bilkøb. Du kan vælge at fokusere på forhandlere, og nogle af de tricks du ved nogle bruger for at “gemme” fejl og mangler. Få sat fokus på hvordan folk skal finde fejlene inden for garantiperioden.

Men du kunne også fokusere på dine egne køb af biler gennem livet. Sjove erfaringer med hver model. Hvilke fejl folk skal være opmærksomme på etc. Faktisk kan du få godt læserengagement, og derved kan dette ligefrem blive et forum om emnet køb og salg af biler. Kun din fantasi sætter grænsen for hvad du vil bruge nichen til.

En ganske overset ting er i øvrigt, at du her vil kunne indsætte bannerreklamer for f.eks. autohjælp, bilmagasiner og flere andre ting, og derefter optimere din indtjening på denne niche. Kun fantasien sætter grænsen, og de fleste vil lynhurtigt kunne fokusere på privatøkonomi, benzin- og dieseløkonomi m.v.

God arbejdslyst med dagens niche. 🙂

Leave a Response