Niche 3: Solceller

Dagens niche er nichen over alle nicher for de miljøbevidste. Der er alle muligheder for at skabe sig en spændende niche. Ikke alene i forhold til opvarmning af vand, som mange hoteller bruger nede i Grækenland, Spanien m.v., men også i forhold til mange af de andre former for vedvarende energi som folk netop nu fokuserer på.

Her op til miljøkonferencen er disse miljøord begyndt at blive “hotte”, og det ville være en super chance at begynde at opbygge dit indhold allerede nu. “Brug solceller til at mindske dit energiforbrug med op til 45%” – “Drop de fossile brændstoffer, og brug solen som alligevel skinner” og mange andre gode titler i dén niche.

Så med lidt fantasi kan dette faktisk godt blive en meget indbringende niche, idet der forskes og skrives meget om emnet.

God arbejdslyst. 🙂

Leave a Response