Prøvet noget nyt

Jeg har i dag afsluttet et helt nyt projekt. Jeg satte mig i juli for at jeg ville skrive EN HEL MÅNED FORUD. Det blev til 23 indlæg som vil udkomme på hverdage i august, samt de første to dage – selvom det er lørdag og søndag. Emnet er nicher — jeg giver dig helt unikke chancer for at skabe dig en online indkomst, og nogle vil måske spørge sig hvorfor jeg giver dette bort, når jeg selv kunne profitere fra at skrive i hver niche.

Svaret er enkelt: Martin Thorborg nævnte det for nylig i et af sine podcast. Der findes meget lidt materiale om det at tjene penge online på dansk. Det skal vi have lavet om på, og en del af dette projekt er også at GIVE indhold til dem som GIDER gøre noget aktivt ved det.

Jeg har indbygget to store surprise-gaver. Den ene dag er der en niche hvor jeg tilbyder den første der skriver en kommentar et gæsteindlæg på vedkommendes blog om emnet, helt gratis. Det betaler folk normalt ca. 350-400,- for pr. artikel, så det er faktisk lidt af en gave at få, hvis bare man gider sætte en blog op, og så efterlade en kommentar. En gave jeg GERNE giver, fordi jeg gerne vil give lidt tilbage af alle de talenter og dejlige erfaringer jeg har om emnet. Emnet finder du ud af hvad er, hvis du husker at læse bloggen HVER ENESTE DAG i august måned. Den næste surprise er faktisk, at hver eneste dag kan hente klik fra dem som læser kommentarerne hvis du husker at sætte en kommentar med link til dén blog du den pågældende dag har oprettet om dagens niche. Du skal huske kun at skrive ét link i din kommentar for ellers hiver Akismet (anti-spammen) dig til side, og så risikerer du altså, at der godt kan gå lidt tid før jeg lige finder DIT indlæg. Ikke fordi jeg ikke læser spam-filteret, men simpelthen fordi der kommer så meget af det, at det godt kan tage lidt tid at sortere.

Dog burde du ikke få problemer med anti-spam hvis du skriver linket til din blog i URL-feltet. Så burde din kommentar gå fint ind til godkendelse, og kommer med på bloggen til inspiration for alle.

God arbejdslyst når august kommer. Jeg håber at have givet jer alle god inspiration med disse indlæg. Nu vil jeg koncentrere mig om de andre blogs også, for alle trænger til at få en smule opmærksomhed. Så må sommeren afgøre hvilke blogs der overlever, og om der er nogen som må lade livet for de mere sjove hobbies. Hold jer aktive, og lad os alle se, at I er engagerede i forhold til det med at tjene penge online.

Jeres kommentarer er velkomne. 🙂

Leave a Response