Sørg for at din blogsoftware er opdateret

Så er det tid til at opdatere din WordPress-software hvis du bruger dette til din blog. Version 2.8.1 er netop lige udkommet, og det er en god idé at holde din blog vedlige, så der hverken sker noget sikkerhedsmæssigt eller andre fejl. Som du ved er det gratis at hente disse opdateringer så det eneste du skal gøre er, at bruge lidt tid på opdateringen.

Du downloader ganske enkelt en zip-fil direkte fra www.wordpress.org. Denne udpakkes hvorefter du starter dit ftp-program og uploader hele biblioteket til din blog. Afhængig af hvilken version du netop nu har installeret, kan det være du lige skal opdatere din database, men hvis du allerede havde opdateret til version 2.8.0 fungerer resten automatisk.

Så sørg for at opdatere din blog. Og husk nu at årets sommertilbud løber til den 14. juli kl. 23:59:59. Du kan læse mere om det gode tilbud herfra: www.blunck.dk/sommer-sp, og hvis du vil se en præsentation af nogle af fordelene ud over min videoforklaring så se venligst i bunden af seneste artikel med titlen “Forklaring på årets sommertilbud“.

God weekend til alle. 🙂

Leave a Response