Artikel nr. 262 — du KAN tjene penge online

Det KAN lade sig gøre at tjene penge online. Du KAN tjene penge online, hvis du gider gøre en indsats. Uanset om det være sig ved at skrive en blog, skrive en bog, lave pod- eller videocasts eller noget helt andet. I denne artikel opsummerer jeg lige nogle ting du har kunne læse dig til for at sikre mig, at du har det rigtige fokus. Hvis du vil tjene penge online er det nemlig vigtigt, at du lærer at fokusere på det som VIRKER, og undgår det som IKKE VIRKER.

At tjene penge online blev behandlet i min e-bog med titlen “Tjen penge online” hvor alt fra affiliate marketing til arbejdsglæde, fra betalingssystemer til orden i regnskaberne blev beskrevet. Mange guldkorn som alle kan drage stor nytte af. Du har fået chancen for at hente de første to kapitler ganske gratis. Det er der, forbavsende, mange som ikke engang gør. Hvorfor mon? Når noget er GRATIS skulle jeg ellers mene, at der var en god chance for, at alle havde råd til at være med.

Er du blandt dem som ikke har taget handling så har du netop BRUG for denne e-bog for at komme godt i gang. Du kan sågar vinde et eksemplar at Britt Malkas hæfte “Tjen penge på nettet” som vil blive udtrukket blandt alle der KØBER den fulde e-bog eller sender en besked på Twitter. Vinderne fordeler sig mellem følgende:

  • To eksemplarer blandt dem som re-tweeter ordene: RT @h_blunck: RT: Vind @BrittMalka hæfte “Tjen penge på nettet”. 4 eks i spil. Send RT og fortæl http://vur.me/s/tpo – og du er med. på Twitter.
  • To eksemplarer blandt dem som KØBER den fulde version af “Tjen penge online”

Vinderne bliver fundet den 1. juli 2009.

På samme måde har jeg også behandlet bannerreklamer, som Martin Thorborg også for nylig behandlede i sit talkshow. Påstandene om at folk er “bannerblinde” er helt forkerte. Hvis det var tilfældet ville ingen bruge disse bannere, og da de virker er de netop i spil. Der tjenes RIGTIG MANGE PENGE på nogle medier på disse bannerreklamer, og du kan også komme til at tjene penge på sådanne bannerreklamer ved at læse e-bogen Sådan tjener DU penge på bannerreklamer.

Der er mange flere ting du kan læse mere om, og de er opdelt efter kategorier her på domænet. Du kan altsammen læse dette i systematisk form, og der skulle gerne være inspiration for alle i de forhenværende 261 artikler her på bloggen. Du vil opdage, at der er mange afledte indteningsmuligheder når først du begynder at vedligeholde en blog, men det kræver så absolut en indsats.

Du kan også hente stor hjælp med at tjene penge online fra os andre, der har prøvet dette før, for når du har opbygget din blog, så skriv en kommentar på denne og andre blogs, så har du chancen for at få backlinks tilbage til din egen blog. Hvis du gerne vil vide mere om effekten af backlinks i forhold til søgemaskiner, så var det måske også en god idé at følge min blog om SEO (søgemaskineoptimering) herfra: SEO for begyndere.

God fornøjelse med at tjene penge online. Jeg ønsker alle stort held og lykke med at komme ind i kampen. Det er en spændende industri, og der er mange muligheder hvis du gider være med, og gøre en indsats for at skabe dig en ekstra indkomst.

Leave a Response