På FORKANT med udviklingen

Det er meget vigtigt at være på forkant med udviklingen. Hvis du, som jeg tidligere har anbefalet, læser Britt Malkas blog om det at tjene penge på nettet også, vil du for længst have læst hendes anbefalinger i forhold til sæsoner. Lav sæsonprægede sider, såsom f.eks. en julekalender.

Hvis du søger på “julekalender 2009” (uden gåseøjne) på Google er min kommende julekalender på en 7. og 8.-plads. Ved at være på forkant med udviklingen har jeg allerede PLACERET mig i søgemaskinerne. Nu skrives der løbende for at introducere julekalenderen, og de første mange artikler er allerede lagt i system.

Bestemt ikke for tidligt
Det er bestemt ikke for tidligt at gå i gang nu med en evt. julekalender. Du må regne med, at en sådan kalender skal indeholde 24 gode artikler med forskellige former for guf. Lige fra dag ét er opmærksomheden noget du skal konkurrere om, for allerede i oktober begynder folk at tænke i julefrokoster, julegaver, slik m.v.

Det er både en spændende og sjov udfordring fordi jeg véd jeg skriver supergodt. Jeg skal så blot kunne formidle alt det hyggelige videre til læserne, og så kommer resten af sig selv. Hvad indtjeningen ender med at blive efter alle 24 artikler er knaldet af er ikke til at sige på forhånd, men udover det bliver sjovt at prøve noget så “nyt” som at lave en julekalender så glæder jeg mig til at se det feedback som julekalenderen vil få. Indtjeningen er derefter blot glasuren oven på kagen.

Det er dén indstilling der skal til for at gøre det sjovt at skrive artikler, og det er den eneste vej til at hygge sig med det vi laver. Håber du også er på forkant med udviklingen med dine blogs. Fortæl gerne hvordan det går med dine projekter eller hvad du savner for at få sat gang i sejlene med dine egne projekter.

Leave a Response