Hvor meget har DU nået i 2009?

Hvor meget har du nået i 2009? Har du nået dine mål?

  • Hvis ja, klap på skulderen… 🙂
  • Hvis nej, hvorfor har du ikke opnået dine mål?


Der er så mange penge at tjene ved at placere sig rigtigt på internet, og desværre går du glip af det hele hvis du ikke lytter og implementerer det du lærer. Det er umuligt at tjene penge online hvis du ikke vil foretage en grundinvestering af tid, energi og viden. Ikke kun i e-bøger jeg har skrevet, men sandelig også en forståelse af f.eks Google Adsense.

Indtjeningen via Google er så småt begyndt at stige, så krisen er begyndt at vise tegn på at vende. Det er NU du skal i gang med at skrive en blog om din helt specielle – og gerne unikke – hobby eller starte din webshop eller din hjemmeside om den helt specielle service du ønsker at leve af. Hvis du så både “Klamphuggerne” og “Basta” på TV2 i går, så så du en webdesigner som brændte inde med 4 designs han ikke fik penge for til en cirka-pris på 90.000,- Han mistede alle pengene fordi han ikke insisterede på at få 50% forud.

Det er yderst vigtigt at du, første gang en kunde bestiller en service, sikrer dig en forudbetaling. Når vedkommende ikke kan betale dette kan vedkommende heller ikke betale når selve regningen kommer. Lad være med at lytte til alle de smarte folk som mener dette ikke virker. Lad alle andre om at knække nakken på opgaver de ikke får penge for.

Du kan lige så godt lære det straks. I forretningsøjemed kan du ikke betale dine regninger med god vilje og positive intentioner. Der skal en mere håndfast valuta til, og det er vigtigt at erkende straks.

God weekend.

Leave a Response