Du kan tjene på din placering

Du kan tjene på din placering, hvis du forstår at gøre det rigtigt. Mange bruger formuer på det at placere sig optimalt i søgemaskinerne, men du kan rent faktisk skyde genvej. Jeg er begyndt at skrive en blog med titlen “SEO for begyndere” hvor jeg netop kommer ind på emnet søgemaskineoptimering.

Det smarte ved den rigtige optimering er, at du kan optimere din placering inden for din niche hvis du bruger de rigtige parametre.

  • Kvalitetsindhold
  • Valideret kodning
  • Fornuftige links
  • Vedvarende forbedring

Alle 4 nøgleord ovenfor er en DEL af det at opbygge fornuftige websteder, og flere er begyndt at få øjnene op for det at valideret indhold er godt, heriblandt CSS Outlet som udfører fornuftigt webdesign-kodning hvis du ikke lige selv gider at sætte dig ind i HTML.

Selvom der tidligere var rigtig mange penge at spare ved at kode selv, så er det begyndt at kunne betale sig at outsource en del af processen, men det kan du altsammen læse mere om på CSS Outlet’s egen hjemmeside.

Herfra skal der i hvert fald lyde en opfordring til at læse bloggen om søgemaskineoptimering. Hér vil jeg dele mange guldkorn med dem som er PARATE til at LYTTE og LÆRE. For dem som vil bekræftes i egne fordomme behøver de slet ikke bekymre sig om SEO-bloggen for jeg gider ikke behandle kortsigtede eller black-hat metoder til at skabe sig en midlertidig god placering. Bloggen “SEO for begyndere” er for dem som seriøst vil opbygge en placering som holder – også selvom du tager 3 uger på sommerferie, og ikke skriver et eneste ord på din blog på ferien.

Alle læserne ønskes en god uge.

Leave a Response