E-bogen: “Tjen penge online”

Som du måske husker gav jeg som nytårsgave til bloggens læsere de første to kapitler ganske gratis af min kommende e-bog med titlen “Tjen penge online.” På denne måde kunne du få en smagsprøve på det endelige produkt.

Gik du glip af artiklen der introducerede de to gratis kapitler? Fortvivl ikke, for du kan stadig nå at hente demo-udgaven via artiklen “Nytårsgave til bloggens læsere“. Du kan også hente den direkte herfra: http://www.blunck.dk/tjen-penge-online/

Der bliver ingen udsalgspris på denne e-bog. Du får KUN bonus ved at bestille og betale den før udgivelse, ganske som angivet på salgssiden, men udover dette bliver der ingen prisfald, for teksten er langt mere værd. Du henter adskillige genveje uden om mange af de problemer vi andre er stødt ind i da vi lærte industrien at kende.

Så det handler ganske enkelt om du er parat til at investere i din fremtid her i 2009. Er det året hvor du vil lade ideerne blive til virkelighed? Jamen, så er der ganske enkelt kun én vej. E-bogen er letforståelig og direkte. Du finder ganske enkelt ikke samme indhold andre steder. Der er ingen censur fra nogen som helst forlag – dette er den DIREKTE VEJ til online indtjening.

Læs mere her: http://www.blunck.dk/tjen-penge-online/, og husk du sparer mere end bare en 50’er ved at handle nu. Du sikrer også, at du kommer godt i gang her i 2009.

Leave a Response