Article Helper er årets julegave til DIG

For de iblandt jer som har fulgt min blog regelmæssigt vil I vide, at det at skrive artikler er noget der falder naturligt for mig. Lige så naturligt er det, at der – med tiden – kommer meget indhold, og i den forbindelse kan programmet “Article Helper” hjælpe dig med at holde styr på dine artikler. Alt lige fra at tælle ord til at vise ordfordelinger kan klares med Article Helper.

Som gave i denne juletid tilbydes du nu ganske gratis dette lille stykke software (som KUN kan bruges under Windows (medmindre du under Linux eller MacOS kører med en simulator som kan eksekvere .exe-filer).

Først og fremmest kan du læse instruktioner om programmet her: Instructions.pdf.

Programmet kan hentes som en samlet zip-fil herfra: articlehelper.zip.

God fornøjelse, og husk: effektivt brug af artikler kræver at du leverer unikt indhold til dit publikum, og det er en god idé at holde godt styr på dit indhold på harddisken.

Glædelig jul til alle. 🙂

Leave a Response