Stabilt webhotel

Det er vigtigt at huske, at få sig et stabilt webhotel når du skal vælge hvor du gerne vil opbevare din hjemmeside. Hvis du kigger på flere af de store sites, f.eks. Facebook, Twitter m.fl. så oplever vi alle fra tid til anden at ting ikke virker. Twitter laver det lidt humoristisk med et billede hvor der står noget med “over kapacitet” som kan være sødt nok, MEN…

Har du tænkt over hvor stor indflydelse dette kan få på DIN virksomhed? Når besøgende klikker sig frem til din side er det ikke for DIN skyld de besøger den, men fordi du på en eller anden måde har fået gjort dem nysgerrige. Hvad tror du der sker, når din side ikke vises?

Folk surfer videre
I starten brugte folk internet anderledes. I begyndelsen var alting sjovt, og flere kunne godt finde på at besøge en side igen senere. Sådan er det ikke mere. Når din side ikke vises, surfer folk videre. Du er nødt til at erkende dette faktum hvis du vil have en stabil virksomhed med vækst i omsætningen, for du kan ikke ændre denne tendens ved at håbe eller drømme om at den skulle forandres.

Hvad du kan gøre
Det som jeg personligt vil anbefale dig er at finde et webhotel som dels tilbyder dig en passende trafik, men også har en ordentlig driftsstatus. Du vil blive slemt skuffet hvis du alene vælger ud fra pris så derfor bør du tjekke driftsstatus når du opretter dit webhotel. Du har hurtigt tjent de få kroners ekstra udgift hjem når du stabilt henter hele omsætningen frem for at miste nogle potentielle kunder pga dårligt webhotel …

Leave a Response