Ville du også gerne høre og se Joel Comm?

Der er en absolut unik mulighed for at markere Danmark på landkortet ved at få Joel Comm her til landet. Det første starter med at gøre opmærksom på, at vi gerne vil have ham til landet. Jeg foreslår Kalundborg fordi vi har mulighed for at finde et lokale som kan huse 170 folk til et sådant møde. Du kan være med til at markere din interesse for projektet nedenfor.Upcoming Events by Eventful

Derefter er det vigtigt at du holder dig flere ting for øje. Hvis du har spørgsmål du gerne ville stille denne Joel Comm så skriv dem ned. Du ville glemme dem hvis du ikke nedskriver dem, og det ville være en pokkers skam, hvis du gik glip af et godt svar ved at have glemt spørgsmålet.

Sørg for at markere din interesse så vi alle kan se hvor mange der egentligt ville være interesserede. 🙂

Leave a Response