Hvorfor være på spanden når det KUNNE gå bedre?

Det er åbenbart for enhver som arbejder med internet marketing at folk, nogle gange, er helt flade når du offentliggør et produkt den 20. i en måned. Du får enkelte salg, men det helt store ryk sker når du offentliggør et tilbud omkring den første i en måned eller midt på måneden for dem som er 14-dags lønnede.

Stop dog denne tendens. Den er dybt overset blandt mange internet marketing folk. Guruer som Joel Comm griner sin bagdel i laser når folk ikke lytter til hans råd om enten Kontera eller Google Adsense. Du efterlader nemlig hundredvis af kroner til alle andre når du ikke følge de råd han har givet.

Adsense betaler gennem hele måneden

Det er så logisk – og alligevel overset – men Google Adsense betaler dig gennem hele måneden for de links du sender videre. Uanset om privatpersoner har penge til at købe dine produkter kan du stadig tjene masser af penge når du optimerer dine annoncer på den rigtige måde.

Hvad ER den “rigtige måde”? Ja, se det ville du vide, hvis du havde læst Adsense Secrets Version 4.0. Hvis ikke du har læst bogen har du nok spared de cirka 50,- den koster dig, men du taber langt mere hver eneste uge når folk bevæger sig videre fra dine blogs og websteder til andre steder hvor folk har implementeret de gode råd de har lært ved at læse bogen.

Jeg er naturligvis interesseret i at du implementerer disse råd da jeg ved dét KUNNE ændre DIN forretning til en rentabel sag, men jeg er ikke barnepige, så hvis du hellere vil gøre tingene på din helt egen måde, så må du selv træffe valget. 🙂

Leave a Response