“Hvo som intet vover _____ ______!”

Ovenstående ordsprog er kendt af de fleste, og selv hvis du ikke er klassisk mindet, skal du bestemt ikke snydes for værdien i at kende ordsproget. “Hvo som intet vover intet vinder” ER starten på enhver form for online indtjening.

Ganske som du aldrig ville kunne læse disse ord hvis ikke jeg først havde sat mig ved betjeningspanelet i mit WordPress blog-program, så er det på samme måde med alle dine gode ideer. Du har stensikkert rigtig mange sjove ideer som kunne bive til rene pengemaskiner.
De bliver ikke til noget så længe de befinder sig på idé-stadiet!

Læs det lige igen – De bliver ikke til noget så længe de befinder sig på idé-stadiet!

Ideerne vil blive ved med at være ideer så længe du ikke tager det første skridt. Beslutter dig for at skride til handling og går i gang. Hvis ikke du er vant til at træffe en beslutning skal du ikke tabe pusten, for du er ikke den første som halter på dét område. Mange af os tvivler og er skeptiske. Selv blændende ideer bliver aldrig udnyttet fordi vi kommer for sent. Når vi venter udsætter vi den nødvendige beslutning.

Hvis ikke du allerede har læst Jørgen Carlsens mini-kursus i 7 afsnit om emnet, så vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på hans introduktion til dette gratis mini-kursus. Du kan læse indlægget herfra: http://psykologisk.com/beslutning/.

PS: Hvis du undrer dig over hvorfor jeg gratis viderebringer links fra andre, så tænk på, at det dels er min måde at sige tak for et godt kursus, og at bloggen netop blev skabt for at give DIG som læser bloggen adgang til de BEDSTE INFORMATIONER overhovedet. Derfor fortjener du også at lære de værktøjer at kende som vi andre bruger i vores hverdag. 🙂

Leave a Response