Hvorfor styrke skræmmer nogle…

Der er ingen tvivl om at vi mennesker tiltrækkes forskellige typer mennesker. Det gælder såvel privat som forretningsmæssigt. Nogle har selv så meget gå-på-mod, at de straks trives sammen med andre stærke profiler, mens andre foretrækker mere kreative mennesker.

For mit eget vedkommende må jeg erkende, at jeg er IGANGSÆTTEREN. Typen som får gode ideer, som gerne skal sættes i søen, og som – med fornøden forberedelse – kan blive store kassesucceser. Men når det begynder at blive trivielt, så keder jeg mig. Jeg får ikke lov at blomstre, hvis jeg skal beskæftige mig med ensartede opgaver. Der skal variation til.

Sådan er alle mennesker forskellige. Blot er det ikke alle, der opdager deres inderste passion. Meget tit ender folk med at opnå middelmådige resultater fordi de bruger tiden på ting de slet ikke er gode til. Hvis de havde erkendt deres styrke havde de for længst taget skridtet, skiftet bane, og fundet noget der matchede deres profil.

Man bliver hverken bedre eller dårligere af at være anderledes. Men det giver unægteligt en stor fordel at TURDE at sige fra frem for at lave noget som ikke fungerer.
Kan andre få det samme til at fungere? Uden tvivl. Men du vil aldrig få succes medmindre du finder ud af hvad der virkelig INSPIRERER, MOTIVERER og GLÆDER dig. Helt ind til benet når du skal analysere. Hvis du en dag skal have hjælp til at finde din profiltype så kast en mail. Så finder vi ud af hvorfor DU ikke er på den rigtige hylde, og finder ud af hvordan du kommer ud af busken og kommer til at blive en spændende og farverig blomst igen.

Husk: vindernes motto er: “Carpe diem” 🙂

Leave a Response