Status

Nu har du tallene for januar, februar, marts og april. 4 måneder, og derved 1/3 af dit årsresultat HVIS resten af året fortsætter som nu.

Hård kost – eller opmuntrende resultater?

Det er meget vigtigt at erkende, at resultater ikke kommer af sig selv. Det kræver en indsats. Du KAN nå ethvert mål hvis du arbejder frem mod det. Det kræver et valg — at du VIL handle og at du VIL gøre den nødvendige indsats for at tingene vil komme til at lykkes.

Du får masser af tips. Alt fra e-bøger til hvordan du kan bruge Adsense mere effektivt. Du har muligheden for at gøre noget ved tingene, men det vil ikke komme af sig selv. Det vil, som alt andet arbejde, kræve at du arbejder SMARTERE og HURTIGERE end andre og at du lærer at være meget selektiv så dine kunder kan se din seriøsitet.

Derfor: hvis dit resultat for i år ikke er som du kunne håbe, så var det måske på tide at læse bloggen igennem fra ende til anden så du får nogle af de værktøjer der kan bringe dig frem til at tjene penge online i din fritid.

Leave a Response