Du tror det ikke, men: Joel Comm har gjort det umulige…

Hvis du har travlt, så kan du gå direkte til: AdSense Secrets v4.0

Jeg har fulgt Adsense-guruen Joel Comm lige siden han frigav det der vist var en version 2 af sin bog, dengang endda på tryk. Selvom bogen er forældet af hans nyere e-bøger, så er bogen stadig på reolen i taknemlighed for den viden Joel Comm har bibragt. Jeg kan absolut kun bekræfte, at når emnet er Google AdSense så skal man stå meget tidligt op for at tage ham på sengen. Han er en kilde til stor inspiration på området. Ingen har, mig bekendt, forklaret dette fantastiske system med passiv indkomst fra reklamer så grundigt og alligevel letforståeligt som han har formået at gøre. Igen og igen.

Allerede med version 3 havde jeg slet ikke forestillet mig at teksten nogensinde kunne forbedres mere, men du får langt mere valuta for pengene end nogensinde før. Lige under 10 amerikanske dollars. Under to pakker smøger. En god flaske rødvin, som hvis du investerer den i denne e-bog vil komme flerfoldigt tilbage i øget indtjening. Tag ikke mit ord for det, men gå over til siden og læs alle de andre, der har oplevet lignende dramatiske stigninger i deres indkomst. 🙂

Skynd dig ind på: AdSense Secrets v4.0-siden før Joel Comm fortryder den lave intro-pris.

Du vil blive ked af at gå glip af denne mulighed. Husk: Carpe diem. 🙂


PS: Det bedste ved at DU også kommer i gang er at DU OGSÅ vil kunne begynde at få del i den kage der netop nu høstes af de 5-10% som er skredet til handling med den viden du også kan hente. De øger deres indkomst hele tiden, og du kan gøre præcis det samme.

Leave a Response