Ti år på nettet fortjener stort tillykke

Online er tid en ganske anden størrelse. Et helt årti er rigtig mange år her på internet. Jeg begyndte selv første gang at snuse til internet via en modem-forbindelse [se fodnote, hvis ikke du kender et modem :-)]

Derfor vil jeg da også benytte lejligheden til at ønske vore franske venner — Britt og Cyril Malka — et stort tillykke med deres 10 årige tilstedeværelse på internet. Du kan hente en super gave i anledning af jubilæet, e-bogen “Få styr på din e-mail” ved at klikke på titlen eller ved at klikke her: http://www.tips-og-tricks.com/ti/

Britt og Cyril beskæftiger sig med nogle særdeles spændende projekter. Faste læsere af mine domæner vil nok især have bemærket Tips & Tricks og Hackademi, men der er såmænd også DagensVits, læsekurser og meget mere. Det kan du altsammen læse mere om når du henter e-bogen. God læselyst. Der er som altid tale om godt og seriøst materiale, som på alle måder beviser at bare fordi noget er gratis behøver det bestemt ikke være værdiløst. Tværtimod.

Det bliver spændende at følge hvad de næste 10 år vil bringe. Held og lykke, og god læselyst til dem som er så fornuftige at de også henter e-bogen. 🙂


Modem = en MOdulator og DEModulator som omdanner det digitale signal fra computeren til et analogt signal som kan bæres via en telefonlinje hvor signalet vendes i den anden ende. Når du afsender data MOdulerer dit modem mens modtagerens modem DEModulerer for at kunne behandle data på en computer i den anden ende. I dag er modems hovedsageligt brugt til telefax hvor f.eks. 14.4 kan være en fin hastighed.

Leave a Response