Mangler du en god idé til et navn?

Du kan sidde med den allerbedste idé, og mangler præcis navnET der sparker mås og signalerer præcis de ting du gerne vil fremhæve med din idé. Du har flere muligheder:

  • Online slettelister — se bl.a. nedenfor hvor du ganske gratis kan tilgå Webhosting’s seneste sletteliste.
  • Tage kontakt til en rådgiver — f.eks. ved at sende undertegnede en mail
  • Lave en brainstorm med familie og/eller venner

Webhosting’s seneste sletteliste kan ses herfra:
http://www.webhosting.dk/slettededomains/domains26112007.htm


Kontakt til en rådgiver

Kontakten til en rådgiver kan lyde som en dyr løsning, men meget ofte er nye øjne og nye indtryk noget af det bedste man kan få ind i sit projekt. “Man ser ikke skoven for bare træer” synes netop at indikere det snæversyn man med tiden får i forhold til sit eget hjertensbarn.

Kontakten til en rådgiver fungerer således som en genvej til en langt mere effektiv løsning, og sikrer, at kampagnen får bragt nyt liv i kludene. Især fordi du med den rette sparring kan opnå ping-pong frem og tilbage som kan afprøve ideernes holdbarhed når først disse skal præsenteres for markedet.

Lave en brainstorm med familie og/eller venner

Ideen KAN være god, men man bør på forhånd have etableret nogle spilleregler for at dette skal blive rigtig effektivt. Hvis man kun omgiver sig med mennesker som giver én ret i alting, så når du ikke ret langt. Hvis du derimod søger modspil midt i øvelsen kan det føre langt.

Held og lykke. Carpe diem. 🙂

Leave a Response