Giver du alt for nemt op?

Tænk dig rigtig godt om. Hvorfor når du ikke dine mål? Giver du op for tidligt, så du aldrig når at få sat rod på de ting du planter? Glemmer du at vande? Glemmer du sollyset?

Vi skal pleje vores online indtjening som en have

Adstadighed, vedholdenhed, langmodighed og forståelse er nuancer af samme tema. Som dynamisk person har man ofte en tendens til at fise langt hurtigere end sine kolleger, fordi motivationen skaber mere energi. Dog må det erkendes, at der i alle sammenhænge finde sløve startere — det er ikke dem, der er værst… 🙂

Den sløve starter holder gerne fast, når han/hun først har forstået kursen, målet og vejen. Det er ikke den sløve starter som er farlig, men derimod fuseren. Fuseren løber derudaf, men savner ofte kurs, retning, vedholdenhed, argumentationsevne, erfaring og især ydmyghed overfor egen fiasko. Det er nemlig altid en anden der har skylden for deres fejl, at de ikke gider mere, at det ikke giver nok m.v.

Brug derfor lidt tid her sidst på året på at gøre op med dig selv hvilken profil du repræsenterer. Find dine stærke og svagere sider, arbejd lidt med dine holdninger og tanker og prøv at skabe en profil som kan gøre dig bedre i stand til at udnytte tiden bedre i 2008. Læs lidt rundt på bloggen, og lad ordene synke ind. Tag de gode ideer du kan bruge, hent de e-bøger du ikke har (hvoraf mange ER gratis), og se at få skabt en situation hvor du i det kommende år kan nå meget længere.

Husk: Giv ALDRIG op!

Carpe diem 🙂


Grundlæggende webdesign
Køb e-bogen – fås både elektronisk og/eller på tryk
Se mere her: http://www.lulu.com/content/904542

Leave a Response