Tidobling — ikke nær så urealistisk som nogle påstår

Jeg skrev (på engelsk) artiklen “What You SHOULD KNOW To Dramatically Increase YOUR Google Adsense Income” som du kan læse her: http://www.adsense-success.co.nr/. Denne artikel har jeg oversat, for dem som ikke taler og skriver engelsk til artiklen “Her kan du LÆRE hvordan du dramatisk øger din Google AdSense indtægt” som du kan læse her: http://www.blunck.dk/recommends/adsense/index_da.html.

Hylekorets påstande

De som aldrig skrider til handling vil gerne så tvivl om hvordan det er muligt at flerdoble sin omsætning og reklameindtjening. Ét værktøj er forstærkningen af den naturlige skepsis. Jeg ved ikke hvorfor det er så vigtigt for disse mennesker at bruge så meget energi på deres negative indstilling, men du vil lynhurtigt opdage, at en stor del af din egen succes afhænger af den indstilling du skriver og arbejder med.

Hvis det irriterede dig at gå på arbejde, hvor meget tror du så, at vækkeurets toner vil glæde dig hver morgen?

På den vinkel kan de fleste godt se forskellen, men det er præcis det samme når du vælger at blogge dig til et indhold, at skrive e-bøger til din webshop, at skrive artikler til dine hjemmesider og/eller at opsætte fotoalbums. Kreativitet er én ting, men hvis ikke du morer dig MENS du laver arbejdet, så er der ingen grund til at fortsætte.

Er du parat til at lytte?

Derfor: læs artiklen jeg henviser til foroven. Gå i dybden med det materiale der nævnes. Beslut dig for om du vil satse på Google AdSense, og træf så de fornødne beslutninger enten for at følge instruktionerne og/eller at investere i de reklamerede e-bøger. Der er intet på siden som ikke er testet og tjekket længe inden det er præsenteret. Derfor kan du trygt fortsætte din færd her på domænerne.

Jeg vil gøre MIT til at du kan opbygge din egen succes. Men det kræver at du træffer en aktiv beslutning om at blive medSPILLER frem for alene at være en passiv tilskuer. Tilskuere vinder intet, for dét gør dem som skrider til handling.

Carpe diem. 🙂

Leave a Response