Husk altid kildekritik

Jeg synes denne amerikanske pige siger det rigtig godt. Se videoen først, og læs teksten bagefter.Der er mange områder hvor alt for mange tror på vandrehistorier. Kildekritikken er vigtig, og selvom det kan være nyttigt at være klar over, at mange mennesker er naive, så er det ikke etisk eller moralsk forsvarligt at gøre brug af denne egenskab.

Hvis du tror du er helt immun overfor den slags, så tager du fejl. Over 2 mio seere har set denne film ifølge YouTube’s tæller. Det er mange mennesker. Hvor dumt vil det virke hvis du ikke fik set budskabet, og falder for aprilsnar og meget andet. Tjek dine kilder, og sørg for altid først at vurdere og bedømme når du kender begge sider af en sag.

Se bare videoen en ekstra gang, hvis du får lyst. God fornøjelse. 🙂

Leave a Response