ALLE kan 50-doble hvis tilmeldte bruger informationen

Alle kan 50-doble sin indtjening ved at de af jer, som tilmelder sig Google AdSense, går i gang straks når tilmeldingen er foretaget. Hvis bloggen er oprettet, hvis din viden er opdateret, og du som absolut minimum har læst artiklen jeg skrev med titlen “Her kan du LÆRE hvordan du dramatisk øger din Google AdSense indtægt

Hvorfor det?

Se nu her hvad der står i betingelserne for reklamen:

Når en udgiver, der har tilmeldt sig Google AdSense gennem din henvisning, tjener US$ 5,00 inden for 180 dage efter tilmelding, vil du blive krediteret US$ 5,00. Når den samme udgiver tjener US$ 100,00 inden for 180 dage efter tilmeldingen og er berettiget til tilmelding, vil du blive krediteret et yderligere beløb på US$ 250,00.

Der er en bonus hvis 25 tilmeldte brugere indenfor samme periode (180 dage) alle når op på 100$. Der skal virkelig arbejdes stærkt for at få den bonus, så den kan kaldes drømmebonus…. 🙂

Men tilbage til realiteterne. Hvis ikke en tilmeldt person når de 5$ er der INGEN indtjening. Google har dermed fået en GRATIS tilmelding. Hvis folk når de 5$ efter 185 dage, så er der heller ingen bonus.

Altså: “no cure no pay” Hvis ikke folk handler på den information de får, så kan du heller ikke tjene penge. Derfor kan det godt betale sig at motivere de folk som skal i gang i denne branche. Når startskuddet lyder så er det altså fremad. Kigger man bagud bliver man overhalet.

Derfor: carpe diem. 🙂

Leave a Response