God ide at sikre sig et ordentligt webhotel

Ikke alle ved hvad “oppetid” handler om. “Oppetid” er den tid dit webhotel er online og servicerer din side. “Nedetid” er så – derfor – den tid hvor din webside IKKE vises.

Nogle tænker: “bare siden er online i almindelig åbningstid”, men det er en højst forældet tankegang. For det første er der rigtig mange danskere der bor i USA, i Australien, en del i Japan og Kina m.v. Hvordan tror du tidszonerne er hvis du KUN ville satse på “almindelig åbningstid” med udgangspunkt i CET [CET = Central European Time]?

Jeg har flere gange beskrevet, at jeg er en yderst tilfreds bruger af WebHosting, og nu har du også muligheden for at bestille et domæne direkte via dette link:

WebHosting giver dig meget tæt på 100% oppetid. Der har været opdateringer engang imellem, men de er lynhurtige til at foretage opgraderingerne og det har derfor været minimalt man overhovedet kunne bemærke det. 1 minut til en genstart af en MySQL-server er jo kort tid, men kan opleves lidt irriterende, hvis du er i gang med at skrive til din blog fordi du dér har at gøre med din database i tilknytning til WordPress hvis du bruger det system til din blogning.

Men, som sagt: du får fuld valuta for pengene ved at vælge Webhosting, så jeg vil anbefale dig at klikke på linket ovenfor eller lige her:

Husk: den tid du sparer ved ikke at skulle hænge i en support-telefon hele tiden gør, at det ikke kan betale sig at finde et webhotel der måtte være et par kroner billigere. Timelønnen tjener sig ind på ganske få minutter når tingene bare virker.

Leave a Response