Google siden 1998

Google har i dag 9 års fødselsdag. Det gik op for mig da jeg tændte for maskinen. Traditionen tro er en af de første aktiviteter at tjekke Google AdSense kontoen lige før dagen skifter — det sker på Google AdSense kl. 9 (lokal dansk tid).


Fantastisk flot historie

Det er ikke til at komme udenom. I år 2000 var vi rigtig mange der brugte altavista som søgemaskine, men enkeltheden og de gode søgeresultater gør, at man lynhurtigt bliver “afhængig” af Google som søgemaskine. I dag er jeg slet ikke i tvivl om hvilken side der er Hjem/Start på browseren. Uanset operativsystem (som har været Windows eller Linux de seneste år), har det altid været Google.dk som opstartsside.

Så herfra skal lyde et stort tillykke med jubilæet, der altså næste år bliver rundt. Jeg håber at mange flere af jer lærer meget mere om Google. De drenge kan det dér… 🙂

Leave a Response