Hvorfor spilde sin tid?

90% af læserne på denne blog spilder deres tid. Læse, lytte, tage imod — men ingen handling.
Af samme 90% er det en procentdel som mener, at online indtjening slet ikke lader sig gøre. Hvordan de ved det skal man aldrig begynde at tænke på for denne ekspertise er “bare noget de ved”…..

Hvis der var nogen som troede politikerne var arrogante når de koldt konstaterer lignende ting på basis af intuition eller fornemmelser frem for viden, så kan de godt tro om igen. For passive mennesker råber højest når det kommer til seriøs debat om mulighederne.

Og skulle der være en succeshistorie,……

Skulle der så komme en succeshistorie hvor folk tjener millioner af kroner, så træder janteloven automatisk ind. “Ih, altså. Det er også bare…..” kommer det sædvanlige hylekor.

Hvorfor ikke bare glæde sig over, at nogen dyrker deres interesser og får succes med at gøre det? Hvorfor spilde sin tid på negativitet? Gå til handling mod denne tendens og bryd den kedelige vane. Med lidt lykke og lidt held kan gruppen af aktive internet marketing folk der handler stige fra de knap 10% og fjerne endnu flere fra de 90% pessimistiske brugere.

Vel mødt blandt de aktive brugere. Carpe diem. 🙂

PS: Til dem som måtte have brug for et inspirerende los i rumpetten, så ville jeg lige dele denne video fra YouTube hvor Joel netop taler om nogle af de mest almindelige elementære fejl som mange begår:Leave a Response