Stort marked for horoskoper i Irak?

Ingen skal sige vi ikke kommer vidt omkring…. 🙂

Har du tænkt på hvor meget du rent faktisk kan bruge Google Zeitgeist til? Google Zeitgeist giver dig muligheden for at undersøge hvilke søgninger der foretages rundt omkring i verden – altsammen direkte fra dit skrivebord.

Kan ikke erstatte grundig research

Der er ingen tvivl om, at Google Zeitgeist ikke, alene, vil kunne erstatte rigtig markedsresearch, men det kan give et første fingerpeg. Se blot her:

Du kan endda finde en udvikling i søgeord – måned for måned. Frem og tilbage giver dette i hvert fald inspiration til måske at være endnu mere kreativ med de ting man kunne forestille sig, at der kom et marked for. Med et så nyt land som Irak er Google Zeitgeist et godt sted at begynde, hvis du skal drive noget eksport.

Det samme gælder de europæiske lande. Vi kan alle gætte på hvad der er populært men folks søgninger i en søgemaskine som Google giver et lidt bredere perspektiv.

Er du også på vej til Google side med Zeitgeist? Hint: I dag kalder Google deres system for "Hot Trends", og du kan læse mere her: http://www.google.com/trends/hottrends

Leave a Response