Ingen aprilsnar

Da jeg 1. april anbefalede “Super Blogging” var der ikke én eneste der reagerede. 16 besøg ingen downloads kan jeg se af statistikken. Det kan have mange årsager. I havde måske hørt om e-bogen andetsteds. Det er fair nok. Hvis du overså det, så kommer linket her: http://www.blunck.dk/tjenfritid/2007/04/01/vil-du-have-mere-ud-af-dine-blogs/

….Men får du det ud af bloggen du gerne vil?
Hvis vi lige ganske kort kigger på din egen blog, har du så fuldstændig styr på hvilket FOKUS du har? Hvad er formålet med din blog? Opfylder du både mål og formål med din blog?

Hvis ikke du får særlig mange faste hits [statistikker fortæller meget på et ordentligt webhotel… ;-)], så kan det måske hjælpe dig at FOKUSERE din blog. Hvis du får sammenblandet flere emner, så del det hele op. Lav en brainstorm med dine kategorier og se om der måske er et område der egentligt fortjente sin helt egen blog. På dén måde opfylder du et af flere punkter i Super-blogning.

Blogning skal være sjovt. Det skal være noget du brænder for. Det giver dig mere lyst til at komme i gang, og sikrer at der hele tiden er “ild i kaminen” for at bruge et billedligt udtryk.

Fortsat god dag. 🙂

Leave a Response