Hvor kan der tjenes penge?

Det er et godt spørgsmål, og der findes faktisk flere svar.

Kort- og langtsigtede mål
Hvis det er absolut kortsigtede mål, så skal du nok ned og søge job i det lokale supermarked. Det kan give indkomst inden en måned. Du kan sælge alle dine cd’er og dvd’er. Du kan sløjfe telefon, internet, tv m.v. og sælge skidtet. Men det er IKKE en holdbar vej, vel?

Den er i hvert fald ikke langsigtet…. 🙂

Det lange seje træk er vejen
Hvis du har fulgt Bloggen har du fået mange muligheder for at undersøge forskellige produkter. Du har fået anbefalet rigtig mange gode kilder, men – jeg er jo snu 🙂 – affiliate-statistikken viser, at rigtig mange IKKE har benyttet sig af tilbuddene. Ikke at nogen SKULLE gøre det i forhold til alle tilbud….. Men: jeg havde nu regnet med større respons i forhold til gratis produkter.

Kig på kategorien “Let rumpen” og “Google Adsense”. Der er mange muligheder for at skabe sig en langsigtet strategi, men det kræver at du nedbryder både dine OVERORDNEDE MÅL og din SAMLEDE STRATEGI i delmål og delstrategier.

Hvis ikke du selv er medvirkende i at undersøge tingene, så ender du (efter læsningen af dette indlæg) med stadig ikke at finde svaret på det spørgsmål du stilte: “Hvor kan der tjenes penge?”

Held og lykke. Kom godt i gang. Carpe diem.

Leave a Response