Skifte af webhost

I dag blev der skiftet webhost. Hvis du har sendt post mellem kl. 5 og kl. 11 i dag er der en alvorlig risiko for, at den er landet i et sort hul. Så beder jeg dig venligst sende igen. Beslutningen om at skifte webhost kom, da WebUnion pludselig – på sin forside – uden forudgående mail eller andet til sine kunder bestemte sig for, at alle kunder bare var opsagt pr. 1.1.2007.

Domænerne der var hos WebUnion er nu overflyttet til WebHosting med det positive resultat at vi nu opnår 10% rabat for de mange domæner der p.t. hostes hos dem. Det er jo også værd at tage med, ikke sandt? 🙂


Smaddergodt tilbud her op til weekenden
Som et lille flyttetilbud har jeg i dag lavet denne side om et smaddergodt system kaldet AdBox Pro. Du kan endda spare 20$ på den store pakke hvis du først køber ClickBank Adbox Pro til 7$. Totalt betyder det, at du får to produkter for 14$ i stedet for ét produkt for 27$… Kan nogen modstå den slags gode tilbud? Altså: http://www.blunck.dk/recommends/adboxes/.

God weekend.

PS: Næste uge vil byde på en del flere indlæg fra min pen. Der var lige nogle ting, der skulle på plads før jeg ville skrive alt for meget og risikere datatab m.v.

Leave a Response