Fik du hvad du har betalt for?

Også selvom du ikke har betalt noget, har du så alligevel fået fuld valuta?
Har du måske endda fået langt mere end du egentlig er berettiget til? Hvorfor er du så ikke taknemmelig?
“Hvo intet vover intet vinder!”


Når der gentagne gange er blevet vist projekter, der kunne hjælpe dig til en online indkomst, så er resultatet ganske nedslående. Ingen reaktion. Situationen er derfor lidt komisk når man så ser forbrugerprogrammer tale om hvorvidt “folk har fået det de har betalt for”…. Nogle gange får folk en masse, men fordi de ikke skal betale for det, lader de hånt om den viden der præsenteres.Anyway. Flere gode ting er i test lige p.t. Jeg opdaterer løbende, men hvis du har læst min private blog vil du vide, at vores yngste søn er indlagt lige p.t. Jeg vil ikke gå på kompromis med hensyn til at være 100% sikker før jeg anbefaler noget som helst.

Brug arkivet. Der er garanteret en del du ikke har læst. God læselyst. 🙂

Leave a Response